INSCRIPCIONS

DISSABTE
6 ABRIL

Ruta circular de 63 KM sense en el massís del Montnegre amb poca dificultat tècnica i per pistes forestals en bon estat.

Sortirem de Santa Susanna direcció al cor del massís del Montnegre, fins a arribar a Santa Maria de Montnegre a 615 m sobre el nivell del mar.
Continuarem carenejant on tindrem unes fabuloses vistes del Massís del Montseny fins a arribar a Sant Martí de Montnegre. Des d’aquest punt, iniciarem la baixada fins a Hostalric, circularem prop de la Tordera i tornarem a Santa Susanna superant l’última pujada de la ruta.

DISSABTE
6 ABRIL

Una experiència integradora on et sentiràs part del territori que descobriràs.

E-bike Tour és una forma activa, dinàmica i original de viure la vida a l’aire lliure. Una proposta d’activitat no competitiva amb bicicleta de muntanya o bicicleta de muntanya elèctrica, que posa en valor el patrimoni, la natura i la gastronomia del territori.

DISSABTE
6 ABRIL

SUPER CUP YOUTH SANTA SUSANNA

Els planters de l’esport són el seu futur i l’actiu més important de la societat, així que a Ocisport llancem un nou circuit en el qual podran participar tant els nens i nenes que s’iniciïn, vulguin conèixer i formar part de la comunitat i disposin de llicència federativa.

DISSABTE
6 ABRIL

PEDALADA ESCOLAR POPULAR

Una prova no competitiva oberta a tots aquells nens i nenes que vulguin gaudir de la bicicleta al festival de bicicleta de Santa Susanna.

DIUMENGE
7 ABRIL

La Shimano Super Cup Massi és un prestigiós circuit d’XCO d’alt nivell format per sis proves de categories UCI HC, C1 i C2. Un circuit que puntúa per a la Copa Catalana Internacional BTT amb una puntuació superior a la resta de proves. És exclusiu per a les categories Élite, Sub 23 i Junior i comptarà amb una classificació específica. Es tracta del circuit d’XCO més prestigiós del Sud d’Europa i que al costat del de la Copa Catalana Internacional BTT un dels que més punts UCI reparteix arreu del món.

La prova de Santa Susanna inclou una Contrarrellotge Individual que es realitzarà dissabte.